Om TK Hviid A/S

TK Hviid A/S er entreprenør og autoriseret kloakmester i Thyborøn. Godt håndvæk, stort lokalkendskab og gode priser kendetegner vores arbejde. 

Vi arbejder i hele landet med udgangspunkt i Nordvestjylland: F.eks i Lemvig, Thyborøn, Harboøre, Klinkby, Lomborg, Nr. Nissum, Bækmarksbro og Vemb.

Vi tilbyder at udføre entrepriseopgaver såsom beton- og jordarbejde, kloakering og byggeri og anlæg til både private og virksomheder.  Vi tilbyder også at være underleverandør, hovedentreprenør eller totalentreprenør på større eller mindre byggeprojekter.

Mangler du maskiner, er vi også behjælpelig med udlejning af forskellige typer af gravemaskiner inkl. fører.

 

 

Kontakt os

Kontakt os og fortæl os om din opgave.

 

Mail: info@tkhviid.dk

Tlf.: 2012 6552

 

 

Hvad kan vi hjælpe med

 • Kloak
  En velfungerende kloak er vigtig. Som autoriseret kloakmester anlægger vi kloak ved nybyggeri og til forsyningsselskaber og holder eftersyn.
 • Byggeri og anlæg
  Vi forbereder din byggegrund til byggeri – både nybyg og tilbygning. Se, hvilke opgaver inden for byggeri og anlæg vi hjælper dig med.
 • Jordarbejde
  Vi udfører alle former for jordarbejde. Bl.a. terræn-regulering, nedgravning af kabler og rør, klargøring til fundament eller belægning.
 • Støberi og beton
  Vi kan hjælpe dig med støbning af fundament og betonbelægning ved nybyggeri og ombygning samt større havnebyggerier. Se hvad vi kan gøre for dig.